2013-03-24 11.52.49-1

Tudi fantje selekcije U-12 so v nedeljo zabeležili prepričljivo zmago

Z nekaj zamude, zaradi vremenskih nevšečnosti, se je vendarle pričel spomladanski del prvenstva in to zelo uspešno za vse selekcije, ki so bile aktivne prejšnji teden.

Predvsem veseli uspeh mladincev na gostovanju pri Adriji iz Mirna, kjer so se z domačini razšli z neodločenim izidom 1:1 in to kljub igralcu manj od  65 minute, ko je bil zaradi drugega rumenega kartona izključen Tadej Fabjančič. Naši nogometaši so povedli z zadetkom Astrita Zogaja v 57 minuti, domačini pa so uspeli izenačiti v 77 minuti, ko je gol dosegel Božič Tine.

Zapisnik tekme:

Adria : Ilirska Bistrica 1:1 (0:0)

Miren, 24.03.2013 ob 15.00, gledalcev 20

Sodnik: Lavrenčič Tine (Vipava)

Adria: Plesničar Deni, Humar Miha, Skok Rok, Vodopivec Tine, Manojlov Aleksandar, Saksida Jernej, Mithans Miha, Jamšek Sebastjan, Božič Tine, Manojlov Andrej, Klavora Blaž

Ilirska Bistrica: Prelec Matjaž, Zogaj Astrit, Metlika Anej, Valenčič Aljoša, Boštjančič Grega, Valenčič Jure (Gombač Jan 71′), Valenčič Jaka (Iskra Štefan 66′), Stopar Martin, Rebec Gašper (Možina Jan 46′), Fabjančič Tadej, Matko Mihael (Dekleva Luka 81′)

Strelci: 0:1 – Zogaj Astrit (57′), 1:1 – Božič Tine (77′)

Rumeni kartoni: Saksida Jernej (87′), Zogaj Astrit (22′), Fabjančič Tadej (38′), Stopar Martin (46′)

Rdeci kartoni: Fabjančič Tadej (65′)

 

Vsekakor je razveseljiv napredek v igri ter želja fantov po napredovanju in dokazovanju, da se s trdim delom, da marsikaj doseči. Fantje pod vodstvom trenerja Matevža Sakelška lepo napredujejo in že naslednje kolo bo lepa priložnost, da še enkrat potrdijo svoj napredek, ko v Bistrico prihaja vodilno moštvo lige Portorož Piran.

Prav tako je z zmago spomladanski del prvenstva začela ekipa U-14, ki je pod vodstvom novega trenerja Mitje Zatkoviča, premagala v Sežani vrstnike Tabora z 4:0. Mitji čestitamo za uspešen trenerski krst ter mu želimo, da bi uspehe iz igralske kariere, nadaljeval tudi v trenerskih  vodah.

Zanemariti ne gre tudi zmage ekipe U-12, ki je ravno tako s 4:0 premagala na domačem igrišču ekipo Portoroža Pirana in jim vrnila z obrestmi za jesenski poraz, ko so bili Pirančani s 3:0 boljši od naših fantov. 

Že v petek, pa je ekipa U-10 v Košani napovedala uspešen vikend vseh naših ekip, saj so domačine odpravili z rezultatom 16:0.

Čestitke vsem fantom in trenerjem. Vsi pa si seveda želimo, da bi se takšni vikendi, še velikokrat ponovili.

Zaradi velikonočnih praznikov ta teden ni na sporedu tekem, tako da s prvenstvom nadaljujemo prihodnji teden.