NK ILIRSKA BISTRICA Z JASNO VIZIJO

V četrtek, 14.6.2018, se je v klubskih prostorih NK Ilirska Bistrica odvijala izredna volilna skupščina kluba, kjer so člani soglasno potrdili novo vodstvo kluba. Na skupščini so poudarili, da bo NK Ilirska Bistrica tudi v prihodnje deloval v skladu z Zakonom o društvih, kjer je najvišji organ kluba skupščina, upravni odbor pa operativno vodi delovanje kluba.

Za novega predsednika kluba je bil izvoljen Danijel Dubravčić: »Vodstvo kluba si bo prizadevalo, da bo NK Ilirska Bistrica ostal stabilen klub, ki bo izpolnjeval vse kriterije za pridobitev tekmovalnih licenc. Vizija kluba je delo z mladimi domačimi igralci, zato bo velika pozornost namenjena delovanju mladinske nogometne šole, ki mora postati temelj nadaljnjega razvoja kluba. Z dobrim delom se želi k sodelovanju pritegniti tudi nove sponzorje, ki bodo želeli biti del uspešnega lokalnega projekta. Prioritetna naloga je ureditev investicijskih vlaganj v stadion ŠC Trnovo in registracija igrišča Kampo. Proračun in jedro članske ekipe za naslednjo sezono sta sestavljena, tako da bo klub lahko “normalno” pričel s pripravami. Ob tej priložnosti se zahvaljujem dosedanjemu vodstvu za dobro delo v izredno težkih razmerah.«

Vodstvo kluba je tudi optimistično in verjame, da bo imela Ilirska Bistrica ponovno konkurenčno ekipo, ki se bo borila za najvišja mesta v vseh tekmovanjih, da se bodo na tekme vrnili gledalci in da bo s trdim in poštenim delom izpeljalo projekt uspešnega lokalnega športnega kolektiva.